Köttfredag, lördag o tack!

Idag har vi köttförsäljning i butiken. Ingrid öppnar vid 12 och vi stänger vid 17. Av Ingrid från Nedanbäck kan du köpa nöt, lamm o fläsk i olika slag av ekologisk uppfödning. Riktigt bra kött och vi är så glada att hon kommer till oss! http://www.nedanback.se

Djuruppfödning på rätt sätt

Lördagsöppet imorgon 8-12

Välkomna till våra mysiga lördagsförmiddagar på bageriet. Vi bullar upp med extra mycket frallor o något gott till kaffet. Imorgon har vi croissanter och ”matcroissanter” både veg o skinka. Wienerbullen med det lilla extra frasiga och chokladwienerbröd kavlade på smör. Semlor såklart, både stora o små och lite annat smått o gott.

Tack!

För ert stöd under pandemi och energikris, höga råvarukostnader och skakig världsmarknad. Vi behöver er som värdesätter små, lokala hantverksproducenter. Som ser värdet i att kunna gå till sitt lokala bageri. Som uppskattar kvalitet och småskaligt. Vi är så tacksamma att ni stöttar oss. Och som det ser ut har det gett resultat! Idogt energibesparande tänk och planering gjorde att vår elräkning för december var överkomlig. Men det hade aldrig gått utan nöjda kunder❤️

Välkomna hela 2023🙏🏽