Vi som bakar

vi som jobbar härAmanda

Vår mest erfarna bagerska. Headhuntad från Kungsmadskolan i Växjö efter avslutad praktik hos oss. Amanda har gett upphov till många fina alster, som våra smarriga pizzinis (fre) och Amandas kokosruta såklart. Amanda tycker om naturen, träna, bröd och bakning såklart

vi som jobbar härMia

Jag har drivit Hovs sedan 2000 med god hjälp av min duktiga personal. Vår önskan var att göra Hovs till ett modernt hembageri som står för äkta vara och ett riktigt gott matbröd & bakverk. Jag började jobba här 1992 hos pappa Gösta. Att vara en medveten konsument är lika viktigt för mig som att vara en medveten producent.

vi som jobbar härMia

Jag har drivit Hovs sedan 2000 med god hjälp av min duktiga personal. Vår önskan var att göra Hovs till ett modernt hembageri som står för äkta vara och ett riktigt gott matbröd & bakverk. Jag började jobba här 1992 hos pappa Gösta. Att vara en medveten konsument är lika viktigt för mig som att vara en medveten producent.

vi som jobbar härMia

Jag har drivit Hovs sedan 2000 med god hjälp av min duktiga personal. Vår önskan var att göra Hovs till ett modernt hembageri som står för äkta vara och ett riktigt gott matbröd & bakverk. Jag började jobba här 1992 hos pappa Gösta. Att vara en medveten konsument är lika viktigt för mig som att vara en medveten producent.