Häxan i butiken

Vi har tagit in Häxans miljövänliga rengöringsprodukter till vår butik, nu kan du också njuta av en riktigt bra städprodukt. Gå in på deras hemsida för bra och enkla städtips. Jag kan bara hålla med, bra priser och bra resultat. Vi har valt att ha Bikarbonat Såpa Ättika Badrumsrent(gjorde mitt badkar skinande blankt) & Allremt. Så här skriver dom själva på häxan.se🧙🏻‍♀️🧹

Vårt sortiment av rengöringsprodukter
Häxans rengöringsprodukter

Hälsoriktig

”Endast dåren befattar sig med skadliga kemikalier som kan vålla klåda och katatonisk dvala.” Vi lystrade, botaniserade och hemföll åt Häxans giftfria städkonst. Javisst, kalla oss gärna besatta av naturens magi.

Miljömedveten

Närproduktion, biologiskt nedbrytbara ingredienser och återvinningsbar plast är det som förhärskar i Häxans städvärld. Även förpackningarna är gjorda på återvunnen plast. Med andra ord: mindre avfall på soptippen, fulla krafter för att snurra kretsloppet.

Kostnadseffektiv

Fördömd är eran av slit och släng, men lik förbannat varar inget för evigt. Att hushålla med sinande resurser är nyckeln och Häxan gör det enkelt: med refill som rutin och dryga droppars envälde ska varken slantarna eller tiden gå till spillo. Måttet är kort och gott: kraftfulla, långsiktiga resultat.

Bli en medveten häxa du med. Välkommen!❤️