Och naturligtvis vår stora snackis: Semlepizza!
Imorgon är en stor högtid för alla Bagare & Konditorer. Hela Sverige ska äta semlor! Vi kommer erbjuda Vår traditionella semla naturligtvis, Men även en semla för dig som behöver undvika gluten, mjölkprotein, laktos eller är vegan. Vi har vår söta minisemla för dig som inte vill äta så mycket och vi har en jättesemla för dig som vill äta för 10! Vår semletårta i storlekarna 6 eller 10 bitar.
Upptäckte denna roliga idé på en resa nedåt Skåne. Helt oemotståndlig och förenar det bästa av två världar; Semlan & pizzan. Vi bakar vår fina surdegssemla tunt och har ett lager av vår hemkörda remonce på, toppar med lite mandelmassa och strör över hyvlad mandel. Vi bakar den varmt på 250 grader i 6-7 minuter, då toppingen blir som ett toscalager. Delar den i 6 bitar och spritsar på lite grädde ifrån Emåmejeriet. Mm, jättegott!
Vi försöker ha ett lager att baka av imorgon, men vill du säkra en Semlepizza?
Ring & beställ.