En vecka kvar!

Hovs bageri
Många vägar går till Hovs

Vi har öppet hela v. 27

Så passa på att köpa lite gott bröd innan vi stänger för semester v 28-31. Vi bakar på som vanligt under vår sista vecka, men har kanske inte fullsortiment varje dag. Vi kommer ha utförsäljning av vissa produkter v 27, så håll utkik i butiken.

Renofin

Nu är det fredag eftermiddag hela veckan, soligt, varmt och galet varmt i bageriet. Bästa tiden på hela året att jobba! Vi skurar, tvättar, rensar ut och det blir rent och fräscht inför höstsäsongen igen. Det finns inte en vrå som inte är damsugen, skurad eller högtryckstvättad. Under och ovanpå ugnar och frysar, källare och innertak. Härligt!

Surpelle tar semester

Jag tar som vanligt med mig en surdeg på semester, den är numera ganska berest. Blir en husvagnstripp till Mönsterås och jag funderar på om jag vågar ta den med till Holland…? Annars är det surdegsbarnvakt en gång i veckan för att blanda och titta till, så brukar den klara sig i fyra veckor.

Kurs i surdegsbakning?

Funderar på att ha en kurs i surdegsbakning till hösten om intresse finns. Är du sugen på att vara med kan du säga till i butiken.

Välkomna åter!

Vi öppnar åter v.32 den 5 augusti. Med nyvunnen lust till bröd & bakning. Jag uppmuntrar alla här att spion-fika mycket för inspiration och idéer. Och jag ser såå mycket fram emot att ta min lilla hund på promenad till ett litet bageri för att köpa någon annans frukostbullar i det lokala bageriet. Det! är sommar.

Sommarbröd

Ha en underbar sommar!