Imorgon lördag den 22/10 har vi öppet för andra gĂ„ngen, en lördag mellan 8-12. Tack đđœ alla ni som förgyllde vĂ„r premiĂ€r förra helgen. Vi tyckte vi tagit i, men den första omgĂ„ngen frallor tog slut pĂ„ en timme och jag Ă€r tacksam hur flexibla alla var, i frĂ„ga om sort. Vi lĂ€gger pĂ„ lite extra denna helg sĂ„ ingen blir utan, men det kommer ta ett tag att landa in i vad folk önskar sig i vĂ„rt utbud.
Att ha öppet lördagar Ă€r inte bara vad vi lyssnat in i vad vĂ„ra kunder önskar sig, utan ocksĂ„ ett led i att klara energikrisen. Elpriserna kan inte undgĂ„tt nĂ„gon och vĂ„r bransch Ă€r en av dom som drabbas hĂ„rdast. Jag och min fina personal, har en pĂ„gĂ„ende diskussion runt detta. Hur vi kan minska energiförbrukning genom att baka smartare, ha jĂ€sskĂ„p, ugn och diskmaskin igĂ„ng under kortare tid, slĂ€cka, stĂ€nga av mm. Ur detta har vi valt att stĂ€nga en timme tidigare pĂ„ vardagar och i stĂ€llet öppna upp pĂ„ lördagar. Vissa delar i vĂ„rt sortiment kommer kanske försvinna tillfĂ€lligt, permanent eller förĂ€ndras nĂ„got, dĂ„ vi alltid mĂ„ste strĂ€va efter att baka med fulla ugnar. Nu anvĂ€nder vi ofta bara tvĂ„ dĂ€ck om dagen i vĂ„r stora stenugn, som bestĂ„r av fyra dĂ€ck. Hoppas att ni har förstĂ„elseâ€ïžoch stöttar ert lokala bageriđ„š
Vi skulle bli vĂ€ldigt glada om ni vill handla era presenter hos oss? Hör av er eller titta in, om förslag pĂ„ egna eller företagspresenter⊠en lite kavel och en pepparkaksdeg kanske? Eller nĂ„gra av vĂ„ra fina burkar och en mĂŒsli? FrĂ„ga efter mig (Mia) om du vill ha förslag pĂ„ större mĂ€ngd presenter, eller lĂ€mna ett telefonnummer sĂ„ hör jag av mig.