Vi som bakar mb labb

 

vi som jobbar härAmanda

Vår mest erfarna bagerska. Headhuntad från Kungsmadskolan i Växjö efter avslutad praktik hos oss. Amanda har gett upphov till många fina alster, som våra smarriga pizzinis (fre) och Amandas kokosruta såklart. Amanda tycker om naturen, träna, bröd och bakning såklart

vi som jobbar härFanny

Nu är Fanny tillbaka hos oss från sin utbildning i Schweiz, med inriktning choklad och konditori. Vi ser fram emot att låta oss inspireras av henne och hoppas på nya vackra bakverk i höst.

 

 

 

vi som jobbar härMia

Jag har drivit Hovs sedan 2000 med god hjälp av min duktiga personal. Vår önskan var att göra Hovs till ett modernt hembageri som står för äkta vara och ett riktigt gott matbröd & bakverk. Jag började jobba här 1992 hos pappa Gösta. Att vara en medveten konsument är lika viktigt för mig som att vara en medveten producent.

Mona

Mamma alltid funnits här hos oss… och ska alltid vara här;) Med stort kunnande om alla våra kunder och vad dom äter och vill ha. Mona har koll på oss och ser till att vi gör det vi ska. Mona ser till att blommorna är fräscha och att hunden får gå ut. Att det är snyggt i våran brödhylla och att inga kakor fattas. Alla bagerier behöver en mamma!

Emma

Har många järn i elden. Bland annat kurser i Biodling och fantastiskt god honung. Som vi nu säljer i butiken. Hon förser oss med egenproducerat läppbalsam och tomatplantor, julgodis och kalkonkött.

Malin

Jobbar hos oss måndagar och tisdagar. Malin delar degknådandet med massage i Norraby och Aloe vera. Malin är intresserad av vad man äter och hur det påverkar oss. Vi är stolta att hon vill sälja vårt bröd.