Vi som bakar

 

vi som jobbar härAmanda

Vår mest erfarna bagerska. Headhuntad från Kungsmadskolan i Växjö efter avslutad praktik hos oss. Amanda har gett upphov till många fina alster, som våra smarriga pizzinis (fre) och Amandas kokosruta såklart. Amanda tycker om naturen, träna, bröd och bakning såklart

Fanny

Ytterligare en pigg tjej från bageri/konditoriskolan. Fanny tycker vi ska hålla reda på alla bröd och kakdagar som finns som t.ex cjokladbollens dag, kanelbullens dag, kladdkakans dag, min dag, vår dag, en dag….puh! Fanny tycker vi är alldeles för dåliga på konditori och choklad och har därför sökt och kommit in på en utbildning i Schweiz och ska vara tjänstledig i ett år fr o m oktober.

Fanny är i Schweiz och återkommer till hösten.

 

vi som jobbar härMia

Bagerskan som aldrig skulle bli bagare. Däremot chef, ägare, mamma och dotter var helt ok;) Jag har bullat upp här sedan 2000, och det var helt ok att baka, när man har så här god hjälp. Min önskan är att vi ska ha kul när vi bakar och säljer. Tycker man om det man gör smakar det gott. Smakar det gott är det kul att sälja…

Mona

Mamma alltid funnits här hos oss… och ska alltid vara här;) Med stort kunnande om alla våra kunder och vad dom äter och vill ha. Mona har koll på oss och ser till att vi gör det vi ska. Mona ser till att blommorna är fräscha och att hunden får gå ut. Att det är snyggt i våran brödhylla och att inga kakor fattas. Alla bagerier behöver en mamma!

Emma

Har många järn i elden. Bland annat kurser i Biodling och fantastiskt god honung. Som vi nu säljer i butiken. Hon förser oss med egenproducerat läppbalsam och tomatplantor, julgodis och kalkonkött.

Malin

Jobbar hos oss måndagar och tisdagar. Malin delar degknådandet med massage i Norraby och Aloe vera. Malin är intresserad av vad man äter och hur det påverkar oss. Vi är stolta att hon vill sälja vårt bröd.