Arbeta hos oss

Vi har lediga tjänster

Vi söker bagare med butiksförsäljning som vill arbeta hos oss på deltid. Vikariat med möjlighet till förlängning. Tillträde omgående.

Hovs bageri är ett butiksbageri på Öster i Växjö som snart är inne på sitt 60:e år. Vi brinner för ett bra matbröd och andra bakverk och ser en stolthet i att göra i stort sett allt från grunden på fina råvaror. Vi bakar äkta surdegsbröd, skållade, långjästa matbröd och smörkavlade wienerbröd som exempel. Vi försöker ha ett traditionellt utbud som kunden känner igen, men också variera oss och följa trender och säsong. Vi är 4-6 personer som jobbar här och ser gärna att vi behåller vår familjära stämning. Att handla här ska inte bara ge ett gott matbröd utan även en trevlig upplevelse av hantverk och tradition. Vi ser en vinst i att som bagare inte bara jobba tidigt i produktion, utan även sälja i vår butik och då även ha ett eftermiddagspass var fjärde vecka med sovmorgon som bonus.

Vi söker dig

 • Som har treårig yrkesutbildning i Bageri/konditori eller treårig erfarenhet av liknande uppgifter.
 • Possitiv och engagerad.
 • Kan lösa saker självständigt, men tycker även om att arbeta i grupp.
 • Jobbar effektivt och noggrant.
 • Delar vårt intresse av matbröd, bakverk och vårt bageri.

Din uppgift

 • Hjälpa oss bidra till att Hovs bageri är en trevlig miljö för dig, oss och våra kunder.
 • Att tillverka och sälja våra produkter med stolthet.
 • Se till att vi har en ren och snygg arbetsplats både för oss och kunden.
 • Arbeta med merförsäljning och kassahantering.
 • Kunna vara flexibel och stresstålig.
 • Bidra till att vi blir ett ännu bättre bageri;)

Extra info:

Vi har öppet i vår butik mån-fre 7-18. Fyra veckor på sommaren har vi stängt för semester. Vi arbetar två veckor i produktion i bageriet och två veckor har som ansvarig för butiken, förmiddag eller eftermiddag. Vi är en liten arbetsplats med stort sortiment och hjärta och försöker hjälpa och stötta varandra så mycket vi kan.

Vi har kollektivavtal. B-körkort är ett plus.

Vill du arbeta hos oss?

Mejla din intresseanmälan och berätta lite om dig själv till:

info@hovsbageri.se

Surdegsbröd
Sommarsur